2. 7. 2022, 18:00

Že tretje leto zapored se vračam na prečudovit nasad sivke družine Renčelj.? Ob vonju po sivki tudi uradno vkorakam v poletje (ja, čas mi čisto preveč hitro beži?). Torej, lepo lepo vabljeni, da se mi s svojimi kosmatinci pridružite in skupaj naredimo noro lušne, poletno obravane fotke vaših najboljših prijateljev.? Poleg fotografij samega psa se bosta lahko pofotkala tudi skupaj. Kljub temu, da so kužki na nasadu dovoljeni, pa se ne spodobi, da med fotkanjem potacamo vso sivko.☝? Malce nižje si lahko prebereš pogoje za prijavo in (če kuža pogojem ustreza) kako ga prijaviš.⬇️

? TERMIN:
sobota 2.7. ob 18:00

? LOKACIJA:
Sežana – na prečudovitem nasadu družinskega podjetja Renčelj, ki se ukvarja s proizvodnjo kozmetike s sivko in drugih sivkinih izdelkov.

❗ POGOJI ZA PRIJAVO:
– pes je lepo vzgojen, poslušen in je lahko brez povodca (ob tem NE bo poteptal celega nasada!)
– pes ni agresiven do ljudi in drugih psov.

❗️Število mest je omejeno zato je predhodna prijava obvezna. Prijavita se lahko najkasneje do 30.6. oziroma do zapolnitve mest.

Vsak udeleženec prejme 3 obdelane fotografije po želji v digitalni obliki. Fotografije prejme v dveh velikostih in sicer eno prilagojeno objavi na socialnih omrežjih ter eno primerno za tisk tudi večjih formatov.? Naknadno bo možen tudi dokup dodatnih fotografij, če bi si želeli kakšno več.

Cena: 60 €/psa?

✉ PRIJAVA:
• tea@fluffypixels.si
• 030 649-649
• inbox (Facebook, Instagram)

Lokacija je idealna in komaj čakam, da skupaj ustvarimo nekaj čarobnega. Se vidimo! ?