2. 7. 2022, 18:00

Že tretje leto zapored se vračam na prečudovit nasad sivke družine Renčelj.😌 Ob vonju po sivki tudi uradno vkorakam v poletje (ja, čas mi čisto preveč hitro beži🫣). Torej, lepo lepo vabljeni, da se mi s svojimi kosmatinci pridružite in skupaj naredimo noro lušne, poletno obravane fotke vaših najboljših prijateljev.🐕 Poleg fotografij samega psa se bosta lahko pofotkala tudi skupaj. Kljub temu, da so kužki na nasadu dovoljeni, pa se ne spodobi, da med fotkanjem potacamo vso sivko.☝🏼 Malce nižje si lahko prebereš pogoje za prijavo in (če kuža pogojem ustreza) kako ga prijaviš.⬇️

🕖 TERMIN:
sobota 2.7. ob 18:00

📍 LOKACIJA:
Sežana – na prečudovitem nasadu družinskega podjetja Renčelj, ki se ukvarja s proizvodnjo kozmetike s sivko in drugih sivkinih izdelkov.

❗ POGOJI ZA PRIJAVO:
– pes je lepo vzgojen, poslušen in je lahko brez povodca (ob tem NE bo poteptal celega nasada!)
– pes ni agresiven do ljudi in drugih psov.

❗️Število mest je omejeno zato je predhodna prijava obvezna. Prijavita se lahko najkasneje do 30.6. oziroma do zapolnitve mest.

Vsak udeleženec prejme 3 obdelane fotografije po želji v digitalni obliki. Fotografije prejme v dveh velikostih in sicer eno prilagojeno objavi na socialnih omrežjih ter eno primerno za tisk tudi večjih formatov.📷 Naknadno bo možen tudi dokup dodatnih fotografij, če bi si želeli kakšno več.

Cena: 60 €/psa🐕

✉ PRIJAVA:
• tea@fluffypixels.si
• 030 649-649
• inbox (Facebook, Instagram)

Lokacija je idealna in komaj čakam, da skupaj ustvarimo nekaj čarobnega. Se vidimo! 💜